SERVICII DE TESTARE SI ANALIZA A PROBELOR DE APA

RESPECTATI REGLEMENTARILE DE MEDIU


Colaboram cu dumneavoastra pentru a oferi servicii independente care va vor ajuta sa reduceti riscurile, sa va fluidizati procesele si sa va desfasurati activitatea într-un mod mai sustenabil.

ANALIZE DE LABORATOR FIZICO-CHIMICE / HIDROBIOLOGICE


  • ANALIZA APA UZATA
  • ANALIZA APA DE SUPRAFATA
  • ANALIZA APA POTABILA

SISTEMUL DE MANAGEMENT


LABORATORUL mentine si implementeaza in continua adecvare sistemul de managemet al calitatii conform standardului european ISO 17025:2018 “Cerinte generale pentru competenta laboratoarelor de încercari si etalonari”.

LABORATORUL manifesta un angajament integral si strategic privitor la înfiintarea, punerea în aplicare, exploatarea, monitorizarea, revizuirea, întretinerea, si îmbunatatirea Sistemului de Management al Calitatii.

FACILITATI


LABORATORUL este dotat cu instalatii si echipamente performante, ustensile de laborator, materiale de referinta, reactivi, consumabile si aparatura auxiliara care asigura calitatea si validitatea rezultatelor analizelor efectuate.

Materialele si echipamentele utilizate în analize sunt achizitionate de la furnizori evaluati si acceptati, distribuitori de renume national si international.

PERSONAL


Personalul LABORATORULUI are studiile, instruirea, cunostintele tehnice, aptitudinile si experienta necesara desfasurarii corecte a activitatilor de laborator pentru care este responsabil, în concordanta cu sistemul de management. Masuratorile/analizele si prelevarile de probe respecta prevederile standardelor nationale si internationale, fapt ce contribuie la un grad ridicat de exactitate a analizelor efectuate.

MD-2028, str. Academiei, 3/3, mun. Chisinau
tel. 069896936; 069083869
e-mail: [email protected]; [email protected]